Strona główna

Katering

Katering dla firm i osób prywatnych na imprezy okolicznościowe oraz zbliżające się święta i Nowy Rok od 10 osób i więcej.

Zamówienia zbieramy do każdego czwartku, do godziny 20.00. Kontakt tel.505-132-439 lub mail rezerwacja@hotelkruk.pl

Państwo tworzą menu przyjęcia według własnego uznania wybierając swoje ulubione potrawy z listy dań (w załączniku) i dostosowując je do budżetu.

  1. Zupa + II danie (2 rodzaje mięs) + dodatki + 5 zakąsek   95,00zł/os.
  2. Zupa + II danie (2 rodzaje mięs) + dodatki + 7 zakąsek  110,00zł/os.
  3. Zupa + II danie (2 rodzaje mięs) + dodatki + 7 zakąsek + drugi gorący posiłek   140,00zł/os.
  4. 5 zakąsek 40,00zł/os.
  5. 7 zakąsek 56,00zł/os.

Możliwość zamówienia ciasta: sernik lub szarlotka.

Odbiór we własnym zakresie. Istnieje możliwość dowozu za dodatkową opłatą w zależności od odległości.

 

Serdecznie zapraszamy!

 

ZUPY –

  1. Rosół staropolski z kluseczkami lub kołdunami litewskimi
  2. Zupa rybna z fasolą
  3. Zupa grzybowa zabielana z łazankami
  4. Strogonow drobiowy z pieczarkami
  5. Barszczyk czerwony z pasztecikami , z krokietem lub z uszkami
  6. Barszcz biały z kiełbasą
  7. Flaczki
  8. Zupa krem cebulowa
  9. Zupa krem włoski – wegetariańska
  10. Zupa krem z białych warzyw – wegetariańska

 

DANIA GORĄCE

  1. Kotlet de volaille
  2. Roladki z kurczaka z żurawiną w sosie śmietanowym
  3. Pierś z kurczaka z suszonymi pomidorami i bazylią
  4. Kurczak po chińsku na ostro lub słodko
  5. Polędwiczki wieprzowe w sosie z zielonego pieprzu
  6. Pieczeń z karkówki w sosie własnym
  7. Żeberka pikantno – ziołowe
  8. Cordon bleu ze schabu
  9. Karp smażony
  10. Filet rybny po kapitańsku
  11. Pstrąg pieczony z masełkiem czosnkowym
  12. Pierogi – z mięsem i kapustą lub grzybami i kapustą lub ruskie lub ravioli ze szpinakiem
  13. Kapusta z grochem
  14. Bigos

 

DODATKI SKROBIOWE  – ziemniaki lub kluski śląskie lub ryż

ZESTAW SURÓWEK (dwa rodzaje sezonowych)

 

ZAKĄSKI

  1. Półmisek mięs pieczonych z dipem
  2. Pasztet z żurawiną
  3. Śledź po królewsku lub kaszubsku lub tradycyjny w oleju
  4. Ryba po grecku
  5. Ryba w galarecie
  6. Różyczki z szynki nadziewane kremem chrzanowym
  7. Galaretka porcjowa z drobiu
  8. Galantyna drobiowa z ziołami
  9. Nuggetsy z dipem jogurtowym
  10. Tortilla
  11. Kapelusze pieczarek faszerowane mięsem i suszonymi pomidorami lub suszonymi pomidorami (wege)
  12. Terrina warzywna z łososiem
  13. Jajka w szynce z kiełkami
  14. Sałatka gyros z kurczakiem
  15. Sałatka wiejska
  16. Sałatka wegetariańska z jajkiem
  17. Sałatka tradycyjna jarzynowa

II GORĄCY POSIŁEK  składa się z mięsa i dodatku skrobiowego lub   pożywnej zupy mięsnej

 

 

Życzymy smacznego!

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij