Do wyboru 3 ciepłe dania ( tj. I zupa II danie, III danie gorące).
- Barszcz czerwony z uszkami,
- Zupa grzybowa z łazankami
- Zupa rybna z karpia
- Karp smażony na masełku z zestawem surówek i frytkami
- Karp duszony w warzywach z purree
- Filet rybny z grzybami w śmietanie z talarkami ziemniaczanymi
- Pierogi z kapustą i grzybami,
- Pierogi kresowe
- Kapusta wigilijna
- Kapusta z grochem
Przystawki zimne – do wyboru 6 przystawek.
- śledź w oleju
- tatar ze śledzia
- karp w galarecie,
- krążki rybne z chrzanem
- sałatka śledziowa z buraczkami i cytrusami
- wigilijna sałatka jarzynowa,
- pieczarki z pastą z tuńczyka
- pieczarki w cieście
- bajeczne jajeczka z musami
- serowo – szpinakowe pizzerinki
Napoje gorące kawa, herbata bez ograniczeń, kompot z suszu, woda z cytryną.
Bufet słodki: Sernik, szarlotka, rolada makowa, owoce.
Napoje zimne gazowane – dodatkowo płatne.
Kontakt pod numerem tel.
505-132-439
e-mail: rezerwacja@hotelkruk.pl
